Traduceri în domeniul medical
Traduceri documente tehnice

Căutați servicii de traducere medicale precise și de înaltă calitate? Magna Translations este un furnizor de servicii de traducere medicale și servicii profesionale de traducere în sectoarele farmaceutice. Expertiza noastră răspunde pentru o gamă largă de domenii precum biotehnologie, neurochirurgie, stomatologie și medicină veterinară. Știm că acuratețea este esențială în traducerile medicale, deoarece are legătură cu asistența medicală a oamenilor. Nu există niciun spațiu pentru nici cea mai mică eroare a traducerilor medicale – consecințele inexactității pot varia de la încălcarea legilor internaționale sau locale la riscurile potențiale de sănătate.

Politica noastră este să folosim doar traducători medicali vorbitori nativi, pentru a asigura că terminologia medicală complexă este tradusă corect. Pe lângă propriile cunoștințe medicale aprofundate, traducătorii au, de asemenea, acces la glosare și dicționare specializate pentru a obține cel mai înalt nivel de acuratețe – toate acestea precedă un proces de editare. Fii sigur că, oricât de complex este jargonul medical, traducerile sunt adaptate pentru a fi citite cu ușurință de către publicul țintă, indiferent dacă acesta are sau nu expertiză medicală.

Distribuția de medicamente și dispozitive medicale pe plan internațional a crescut cererea de traduceri medicale. Pentru a informa profesioniștii si pacienții despre beneficiile produselor lor, companiile farmaceutice trebuie să traducă rapoarte de studii clinice, cataloage de medicamente și materiale de marketing. Traducătorii din cadrul rețelei noastre au experiență anterioară în industria farmaceutică și se mențin la curent cu noile evoluții în domeniu.

Solicită gratuit o ofertă!
Solicită ofertă!