Traducere manuale tehnice
Traduceri documente tehnice

Traducerea documentelor tehnice este crucială în zilele noastre pentru companii, în special pentru cele care încearcă să câștige cote de piață internaționale. Dificultatea este dublă pentru traducător: trebuie să traducă cu precizie termenii tehnici, dar și să-i adapteze culturii locale.

Deoarece calitatea are la noi întotdeauna cea mai mare prioritate, Magna Translations alege experți care combină abilitățile lingvistice puternice cu o cunoaștere solidă într-o anumită zonă.

Precizia și acuratețea traducerilor noastre reprezintă piatra de temelie a muncii noastre, deoarece în traducere tehnică cea mai mică eroare poate avea consecințe grave. Lumea tehnologiei se bazează pe documente tehnice clare și concise. Chiar și așa, de câte ori nu am citit instrucțiunile tehnice pentru un aparat de uz casnic și nu am înțeles ce a fost scris? Sau chiar mai rău, am descoperit greșeli de ortografie care arată cât de rău a fost efectuată traducerea. De aceea, noi spunem că traducerea instrucțiunilor tehnice nu poate fi improvizată!

Traducătorii noștri sunt calificați într-o gamă largă de discipline, inclusiv inginerie, inginerie mecanică, producție industrială, industria software-ului grafic, industria automobilelor, aeronautică, industria aerospațială, industria chimică, industria petrolieră, electronică, informatică, industria siderurgică, energetică, tehnologiile privind energia regenerabilă și chiar controlere digitale avansate sau robotică.

Oferim servicii de traducere de înaltă calitate și exacte pentru manuale tehnice și de utilizare, într-o gamă largă de domenii, de la produse electronice, electrocasnice, telefoane și până la utilaje industriale sau de producție. Traducerea manualelor tehnice poate fi dificilă dacă traducătorul nu are cunoștințe tehnice în domeniul respectiv. Acesta este motivul pentru care, la Magna Translations, vă asigurați că obțineți cele mai bune rezultate, deoarece colaborați cu o echipă profesionistă de traducători tehnici manuale. Noi ne asigurăm că manualele dvs. sunt la fel de clare și concise în limba țintă. Noi nu doar traducem; ci și înțelegem!

Solicită gratuit o ofertă!
Solicită ofertă!