Traduceri pentru organizațiile internaționale
Traduceri pentru organizații internaționale

Agenția noastră s-a specializat în traducerea documentelor administrative, financiare, juridice, a celor cu caracter tehnic (caiete de sarcini, documente de licitații, rapoarte de audit, etc.) aparținând sau fiind în relație directă cu organizații internaționale precum: instituții financiare internaționale (FMI, CEB, Banca Mondială), agenții ale Națiunilor Unite (OMS, Unesco), instituții europene, ONG-urile etc.

Ne bazăm pe o rețea de traducători profesioniști de încredere specializați în aceste domenii, fiecare dintre aceștia având o vastă experiență profesională în colaborarea cu organizațiile internaționale, precum și o cunoaștere în detaliu a nevoilor și metodologiilor lor de lucru.

Organizațiile internaționale sunt preocupate în special de calitatea traducerilor lor. În consecință, agenția noastră a creat glosare specifice pentru fiecare organizație cu care lucrăm (de exemplu, pentru transportul maritim) – glosare care sunt actualizate și corectate în mod regulat. Avem o înțelegere profundă a tuturor subiectelor referitoare la organizațiile internaționale și, prin urmare, putem răspunde cu promptitudine comenzilor clienților noștri, garantând în același timp standarde de înaltă calitate.

Solicită gratuit o ofertă!
Solicită ofertă!